Erdők hete felhívás

Written by Super User. Posted in Nem kategorizált írásokErdők hete

pályázati

felhívás


2013. szeptember 30. és október 6. között van idén az erdők hete.

Ezen a héten szervezzetek túrát az erdőbe, készítsetek képeket a túra alatt minél több fafajról úgy, hogy ti is jól láthatóak legyetek a képeken!
A képeknek a fajok megnevezésével adjatok címet és küldjétek be! Írjátok meg a túra időpontját, helyét (útvonal) és a létszámot is!Hazatérve a túrátok feldolgozását a következő feladatokból választva végezzétek el:

A.   Készítsetek különféle technikákkal képeket, reklámot az erdőről/nek! (Térbeli makett, montázs, képzőművészeti alkotás, stb.)

B.   Írjatok olyan verset, mesét, amelyben az erdő és az ember kapcsolatát mutatjátok be! Törekedjetek mindazon pozitív hatások bemutatására, megjelenítésére, amivel az erdő hat az emberre, illetve amivel az ember gyakorol hatást az erdőre.

C.   Fotósorozat, fotómontázs, kisfilm készítése az erdő hasznáról.

Tehát amit várunk tőletek: a túrázó csapat adatai, a kiránduláson készült képek digitális formában (CD-n, vagy mammutmaillel küldve), illetve a választott feladat elkészült alkotása postai úton, vagy digitális formában csatolva.

Egy csoport akár mind a három kategóriában is indulhat.

Beküldési cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

levelezési cím: Erdei Iskola Egyesület

                     7635 Pécs, Cserfa u. 1.

Beküldési határidő: 2013. október 17.

A legjobb egyéni alkotásokat díjazzuk, a legtöbb fafajról képet beküldő, illetve legnépesebb csoportokat társasjátékkal jutalmazzuk. A különböző életkorú csoportok (óvoda, iskola, középiskola, családok, baráti társaságok) értékelése külön kategóriákban történik.

A díjnyertes alkotásokat egy országos vándorkiállításon is bemutatjuk, ezért kérjük, hogy a beküldött pályamunkán feltétlenül tüntessétek fel a pályamunka címét, az alkotócsoportot, iskolát, óvodát.